21/12/14


Fa 44 anys vam pujar a peu a Can Gallemí amb la motxilla, la cantimplora i totes les il·lusions dels nens. Ara hi anem amb la bicicleta de muntanya, el casc i el maillot, però les il·lusions i els desigs són els mateixos:
Bones festes i un millor i més just 2015

Commemoració dels 44 anys de portada del pessebre a Can Gallemí/ Sant Mateu

19/12/14

De la font de Sant Mateu ja no en raja ni una gota

Feia setmanes que anavem veient com el doll d'aigua de la font de Sant Mateu (Serralada Litoral) anava minvant. Diumenge vam enviar un correu a l'oficina del parc per avisar-los de la situació donat que potser ells no se n'havien adonat.
Han passat cinc dies i no hem rebut cap resposta, ni tant sols un correu que confirmi que han llegit el nostre i que es posen a la feina o que contacten amb el propietari.
Avui, divendres 19, de la font de Sant Mateu ja no en raja ni una trista gota d'aigua.

15/12/14

La font de Sant Mateu gairebé no raja

Atenció ciclistes i caminants que pugeu fins a Sant Mateu (Serralada Litoral) confiant que podreu abeurar-vos amb l'exquisida aigua de la font. El doll que surt de la deu va minvant des de fa setmanes sense que ningú, ni el propietari ni l'oficina del Parc, hi hagi fent res per a inpedir-ho.
Després de la darrera comprovació feta ahir mateix aquest blog ha decidit posar-se en contacte de nou amb l'oficina del Parc de la Serralada Litoral demanant que disposin les solucions pertinents per resoldre aquest inconvenient. Quan la font deixa de rajar sol ser degut a que la conducció que porta l'aigua des de la mina es troba embussada.
D'altra banda per fi s'ha tornat a reobrir per al pas de bicicletes el camí que rodeja la Mútua Metalúrgica pel darrera i que El Tourmalet va denunciar a finals d'agost que havia estat malmès intencionadament per barrar-ne el pas. Tal i com dèiem nosaltres, aquest camí no és pas un pas sota línia elèctrica, i per això ha d'estar obert.