27/4/16

No sabien que era impossible, i ho van fer


Als enginyers aeroespacials Todd Reichert i Cameron Robertson ningú no els va dir que, amb el seu propi impuls, l'ésser humà pot fer moltes més coses de les que fa, com ara volar o córrer a 140 kms/h. Amb el projecte AeroVelo Todd ha fet les dues coses.

La bici ETA, rècord del món de velocitat a tracció humana
L'any 2010 va enlairar-se amb el primer helicòpter amb tracció humana, i l'any passat va batre el rècord del món de velocitat a amb un vehicle propulsat per l'impuls humà, deixant-lo en 139.45 kms/h. Evidentment, el disseny aerodinàmic de d'aeronaus aeronaus i vehicles terrestres-simplificats, són els principals interessos d'aquests dos enginyers de Toronto i del seu projecte AeroVelo. Todd i Cameron posen la tecnologia al servei de l'ésser humà, la sostenibilitat i un futur millor.

El giny sense la carcassa aerodinàmica. El senzill principi de la bicicleta ajaguda
El 19 de setembre de 2015, la bicicleta de velocitat d'AeroVelo ETA va instal·lar-se a l'autopista SR305 de Battle Mountain, Nevada, aconseguint una velocitat màxima de 139,45 quilòmetres / h (86,65 mph) i establint un nou rècord mundial per tercera vegada aquesta setmana. L'esforç representa la culminació d'una enorme quantitat de treball d'un equip increïblement brillant i dedicat d'enginyers joves. Per als membres de l'equip aquest rècord és el compliment d'un somni pel qual han vingut aplicant des de principis de 2009.
No us perdeu aquests dos vídeos.



El petit, peroò poderós, equip d'AeroVelo

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada